Header afbeelding
Header afbeelding logo

Diensten

LIGHTHORSE biedt een breed scala aan hoogwaardige programma’s om individuen, leiders, teams en organisaties te ondersteunen. Deze programma’s zijn gebaseerd op onze Transformatie methodiek en dragen bij aan het succes en welzijn van onze klanten door in een korte tijd effectief gedrag te ontwikkelen en gewenste resultaten te bereiken. Onze benadering is gebaseerd op het principe dat persoonlijkheid fluïde is en voortdurend kan evolueren. We streven naar verandering die meetbaar en zichtbaar is.

De coaching van LIGHTHORSE helpt individuen en leiders bij het in korte tijd behalen van specifieke doelen op het gebied van werk, relaties en vitaliteit en gezondheid in minder sessies dan bij andere vormen van coaching. Onze ervaren coaches helpen je om je potentieel te maximaliseren, effectief gedrag te ontwikkelen en gewenste resultaten te bereiken.

De trainingen van LIGHTHORSE bieden praktische en theoretische kennis om vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe inzichten te verwerven en de prestaties te verbeteren. Of het nu gaat om leiderschapstraining, coherente en afgestemde teams onze programma’s zijn gericht op het ontwikkelen van effectief gedrag en het leveren van meetbare resultaten.

De intensieve programma’s van LIGHTHORSE bieden diepgaande en geconcentreerde ervaringen om specifieke doelen te bereiken. Of het nu gaat om next level of echte doorbraken te realiseren in een of meerdere gebieden in je leven. Onze intensives bieden een krachtige setting voor diepe inzichten, groei en verandering om snel gewenste resultaten en meer te bereiken die in een andere vorm van begeleiding nauwelijks te evenaren zijn.

LIGHTHORSE begrijpt dat elke organisatie unieke behoeften heeft en bied op maat gemaakte programma’s die specifiek zijn ontworpen om aan de specifieke doelen en uitdagingen van onze klanten te voldoen. Met een combinatie van coaching, training en consulting, helpen we organisaties om hun leiderschapspotentieel te maximaliseren, teams te versterken en duurzame resultaten te behalen.

LIGHTHORSE biedt Coaching, Intensives, Trainingen en Op maat gemaakte programma’s voor zakelijke en particuliere klanten in het Nederlands, Engels en Duits. De Transformatie methodiek van LIGHTHORSE vormt de basis van al onze diensten.

Kies LIGHTHORSE
Track record: bewezen transformatiemethode, unieke programma’s, snelle en blijvende gedragsverandering en resultaten
Impact: systemische aanpak, vooraanstaande innovatieve concepten en theorieën, praktijk en ervaringsgericht, tools en methodieken die écht het verschil maken
Garantie: prestatie afspraken, wij weten wat wij kunnen waarmaken


Book a call

Coaching

Bij LIGHTHORSE bieden we coaching die je in korte tijd helpt om je gewenste resultaten te bereiken, het beste uit jezelf te halen en een verschil te maken in elk gebied van je leven. Verandering die meetbaar en zichtbaar is. Onze bewezen transformatiemethodiek vormt de basis van onze aanpak.

LIGHTHORSE hanteert het principe dat onze persoonlijkheid fluïde is en voortdurend veranderbaar, in plaats van star en onveranderlijk. Mensen zijn in staat zijn om zichzelf te transformeren en te evolueren, en persoonlijke groei en ontwikkeling is altijd mogelijk, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wij streven ernaar om individuen te ondersteunen bij het ontdekken van hun volledige potentieel en het realiseren van positieve veranderingen in hun leven.

Wat maakt de coaching van LIGHTHORSE uniek?
We combineren de Transformatiemethodiek met het werken met paarden en systeemsessies. Ook gebruiken we de TMA Talent Motieven Analyse, die 44 drijfveren in 6 hoofdcategorieën identificeert, om een grondig en nauwkeurig beeld te krijgen van het huidige gedrag. Tezamen stelt deze benadering je in staat om snel inzicht te krijgen, beperkende patronen te doorbreken, resourceful te worden, en nieuw effectief gedrag te ontwikkelen waardoor jij jouw doelen bereikt.

Bij LIGHTHORSE hoef je geen eindeloze coaching sessies te doen. We bieden snelle en duurzame verandering zodat je in een korte tijd vooruitgang kunt boeken en het leven kunt leiden dat je wenst.

De coaching is voor individuen, leiders en executives die persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en professioneel succes willen bereiken of naar next level willen.

Enkele voorbeeld themas waarop we coaching bieden:
Next Level Leiderschap: Ontwikkel leiderschapsvaardigheden om effectiever te zijn in het leiden van teams en organisaties naar succes en het omgaan van uitdagingen.
Peak Performance: Ontdek hoe je jouw potentieel kunt maximaliseren en consistent topprestaties kunt leveren, zowel persoonlijk als professioneel.
Communicatie en Relaties: Verbeter je communicatievaardigheden en bouw sterke, gezonde relaties op, zowel op de werkvloer als in je persoonlijke leven.
Teams: Leer hoe je effectieve teams kunt opbouwen, motiveren en leiden om samen doelen te bereiken en resultaten te behalen.
Work-Life Balance: Vind een gezonde balans tussen werk en privéleven en leer effectieve strategieën om stress te verminderen en meer voldoening te ervaren.
Vitaliteit en Gezondheid: Ontwikkel een gezonde levensstijl en leer hoe je jouw energie en vitaliteit kunt vergroten voor optimale prestaties en welzijn.
Persoonlijk Meesterschap: Ga op zoek naar zelfontdekking en groei om jouw volledige potentieel te realiseren en een leven te leiden dat vervulling en betekenis biedt.
Zingeving: Verken je doelen, waarden en passies om een dieper gevoel van betekenis en richting in je leven te vinden.
Persoonlijke Effectiviteit: Leer effectieve strategieën en technieken om jouw productiviteit te verbeteren en jouw doelen efficiënter te bereiken.
Loopbaanadvies: Ontvang begeleiding en ondersteuning bij het nemen van loopbaanbeslissingen, het vinden van jouw ideale carrièrepad en het bereiken van professioneel succes.
Stressmanagement en Burnout: Leer effectieve technieken om stress te beheersen, veerkracht op te bouwen en burn-out te voorkomen of te herstellen.

Geïnteresseerd in onze coaching. Neem contact met ons op en ontdek hoe de coaching van LIGHTHORSE je kan ondersteunen.

Training

Bij LIGHTHORSE bieden we zowel open inschrijving als op maat gemaakte trainingen om leiders, teams en organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling en groei. Onze programma’s zijn ontworpen om snel gewenste resultaten te bereiken, het beste uit leiders, team en de organisatie te halen en een blijvend verschil te maken in elke context.

LIGHTHORSE hanteert het principe dat onze persoonlijkheid fluïde is en voortdurend veranderbaar, in plaats van star en onveranderlijk. Mensen zijn in staat zijn om zichzelf te transformeren en te evolueren, en persoonlijke groei en ontwikkeling is altijd mogelijk, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wij streven ernaar om individuen te ondersteunen bij het ontdekken van hun volledige potentieel en het realiseren van positieve veranderingen. Verandering die meetbaar en zichtbaar is.

Wat maakt de trainingen van LIGHTHORSE uniek?
Aan de basis ligt onze bewezen transformatiemethodiek, die gericht is op het ontwikkelen van nieuwe, effectieve gedragspatronen. Door een combinatie van theorie en praktijk bieden we deelnemers de tools en inzichten die nodig zijn om direct te transformeren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat stellen om succesvol te zijn.

Onze trainingen stellen je in staat om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Of het nu gaat om het leiden van een team, het navigeren door veranderingen, of het verbeteren van communicatie en samenwerking, onze programma’s voorzien je van de nodige kennis en vaardigheden om direct het verschil te maken.

Of je nu een individuele leider bent die zijn leiderschap wil versterken, een team dat effectiever en afgestemd wil samenwerken, of een organisatie die haar prestaties wil verbeteren, bij LIGHTHORSE vind je de trainingen die je nodig hebt om te slagen.

Geïnteresseerd in onze trainingen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe de trainingen van LIGHTHORSE je kunnen helpen.

Trainingprogramma’s
Leading with impact
Natuurlijk leiderschap met paarden
Teams in flow met paarden

Intensive

Bij LIGHTHORSE bieden we Intensieve programma’s waarin je je enkele dagen volledig onderdompelt om snel en effectief gewenste resultaten en omstandigheden te bereiken. Onze intensieve programma’s zijn ontworpen om je naar het volgende niveau te tillen, je potentieel te maximaliseren, het beste uit jezelf te halen, echte doorbraken te realiseren en een blijvend verschil te maken.

LIGHTHORSE hanteert het principe dat onze persoonlijkheid fluïde is en voortdurend veranderbaar, in plaats van star en onveranderlijk. Mensen zijn in staat zijn om zichzelf te transformeren en te evolueren, en persoonlijke groei en ontwikkeling is altijd mogelijk, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wij streven ernaar om individuen te ondersteunen bij het ontdekken van hun volledige potentieel en het realiseren van positieve veranderingen in hun leven.

Aan de basis van onze programma’s ligt onze bewezen transformatiemethodiek, die garant staat voor een snelle resultaatgerichte verandering.Verandering die meetbaar en zichtbaar is.

De intensieve programma’s zijn speciaal ontworpen voor diegenen die er echt voor willen gaan en direct na afloop resultaten willen zien en ervaren, zonder eindeloze sessies te hoeven ondergaan.

Wat maakt onze intensieve programma’s uniek?
LIGHTHORSE combineert de intensieve programma’s toonaangevende en innovatieve methodieken met een holistische benadering van ontwikkeling. Door zorgvuldig de balans te vinden tussen theorie en praktijk, bieden we een ervaring die direct resulteert in het ontwikkelen van nieuw, effectief gedrag.

Deelnemers aan onze intensieve programma’s ervaren doorbraken die verder gaan dan hun initiële verwachtingen. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het bereiken van persoonlijke doelen of het creëren van positieve verandering, onze programma’s voorzien in de tools en ondersteuning die nodig zijn om succes te behalen. Met een focus op praktische toepassing en concrete resultaten bieden onze intensieve programma’s een unieke kans voor snelle groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd. Klaar om de uitdaging aan te gaan en te ontdekken wat je echt kunt bereiken? Neem contact met ons op en ontdek hoe de Intensives van LIGHTHORSE jou kunnen helpen om je doelen te bereiken en je leven te transformeren!

Intensive programma’s
Breakthrough
Expand

Op maat

Bij LIGHTHORSE geloven we in de kracht van maatwerk. Daarom bieden we op maat gemaakte programma’s die specifiek zijn ontworpen om leiders, teams en organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en gewenste resultaten.

Onze aanpak begint met het grondig formuleren van de doelen en het in kaart brengen van de huidige situatie. Op basis van deze analyse creëren we een programma dat onze klanten helpt om snel de gewenste resultaten te bereiken en het gedrag te ontwikkelen dat hiervoor nodig is.

LIGHTHORSE hanteert het principe dat onze persoonlijkheid fluïde is en voortdurend veranderbaar, in plaats van star en onveranderlijk. Mensen zijn in staat zijn om zichzelf te transformeren en te evolueren, en persoonlijke groei en ontwikkeling is altijd mogelijk, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wij streven ernaar om individuen te ondersteunen bij het ontdekken van hun volledige potentieel en het realiseren van positieve veranderingen in hun leven.

Aan de basis van onze op maat gemaakte programma’s ligt onze bewezen transformatie methodiek, die garant staat voor effectieve en duurzame verandering. Of je nu op zoek bent naar leiderschapsontwikkeling, teambuilding, organisatieverandering of andere vormen van persoonlijke en professionele groei, we ontwerpen een programma dat perfect aansluit bij de behoeften en doelstellingen.

Heb je interesse om meer te weten te komen wat LIGHTHORSE kan betekenen, neem dan contact op.

Contactformulier

    Bericht