Header afbeelding
Header afbeelding logo

Breakthrough

Transform your life to succeed and thrive

Verandering kan een langdurig proces zijn omdat mensen vaak worstelen met het doorbreken van oude patronen en het bereiken van blijvende resultaten.

Het Breakthrough programma van LIGHTHORSE biedt je de mogelijkheid om echte doorbraken te ervaren en gewenste resultaten in je leven te bereiken. Ontdek hoe je in enkele dagen jouw leven volgens eigen standaarden vormgeeft op het gebied van werk, relaties en vitaliteit en welzijn.

Waarom het Breakthrough programma

Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan verandering en groei in hun leven. Het Breakthrough programma biedt een unieke kans om in enkele dagen diepgaande transformaties te ervaren en jouw leven naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar professionele groei, vervullende relaties of persoonlijke vitaliteit en welzijn, dit programma helpt je n om naar next level te gaan en jouw volledige potentieel te realiseren en gewenste resultaten te bereiken. Dit is de reden dat de Breakthrough het vlaggenschipprogramma van LIGHTHORSE is.

Het doorbreken van oude patronen en het creëren van blijvende verandering kan een uitdagende reis zijn. We begrijpen de obstakels die je kunt tegenkomen en bieden een ondersteunende omgeving waarin je kunt ontwikkelen en groeien. Ons Breakthrough programma helpt je om diepgaande inzichten te krijgen, belemmerende patronen los te laten en nieuw effectief gedrag te ontwikkelen. Je wordt resourceful en bent in staat om met gemak uitdagingen om te gaan en gewenste omstandigheden vorm te geven.

Voor wie

Het Breakthrough programma is voor iedereen die snel en blijvend wil veranderen en direct gewenste resultaten wil zien. Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, professionele doelen nastreeft, of gewoon op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om vooruitgang te boeken, het breakthrough programma biedt de oplossing die je nodig hebt. Enkele voorbeelden van de uitdagingen en doelen die deelnemers voorafgaand aan het programma kunnen hebben, zijn:

Next-level leiderschap, zoals het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden om effectief te navigeren in complexe en uitdagende omgevingen, en om teams te inspireren tot uitzonderlijke prestaties.
Ontwikkeling van specifieke vaardigheden, zoals het leiden van grootschalige verandertrajecten, het vergroten van emotionele intelligentie en empathie, en het verbeteren van communicatievaardigheden.
Werken aan bepaalde relaties, zoals het verbeteren van relaties op persoonlijk en of professioneel vlak zoals relaties met collega’s, familieleden en partners.
Herstel van burn-out, zoals het omgaan met stress en uitputting, en het herstellen van een gezonde balans tussen werk en privéleven.
Verbetering van energie en vitaliteit, zoals terugwinnen van energie en vitaliteit om weer volledig te kunnen deelnemen aan het dagelijks leven en werk.
Herstel van bepaalde ziekten, zoals het omgaan met gezondheidsproblemen en het streven naar herstel en welzijn.
Omgaan met depressie en verslaving, zoals het verkennen van mogelijkheden voor persoonlijke groei en herstel bij psychische aandoeningen zoals depressie en verslaving.

Wat is nodig voor Succes

Het Breakthrough programma vereist openheid en de bereidheid om uit je ‘comfort’ zone te stappen. Met de effectieve transformatiemethodiek van LIGHTHORSE transformeer je oude patronen en beperkingen en ontwikkel je nieuw effectief gedrag waardoor je gewenste omstandigheden en resultaten bereikt. Dit stelt je in staat om echte doorbraken en veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Ontdek Jouw Pad naar Succes

Stap uit je dagelijkse routine en dompel jezelf onder in een transformerende ervaring die je leven voor altijd zal veranderen. Bereid je voor om in enkele dagen je volledige potentieel te benutten en te floreren in elk aspect van je leven.

Voordeel

Het intense en beknopte ervaringsprogramma versnelt je ontwikkeling aanzienlijk en is veel minder tijdrovend dan maanden of jaren traditionele coaching en training.

Impact

Deelnemers aan het Breakthrough programma komen met een breed scala aan uitdagingen en doelen op het gebied van werk, relaties en vitaliteit, welzijn en gezondheid. Ongeacht de specifieke uitdagingen en doelen die deelnemers voorafgaand aan het programma hebben, na het programma zijn zij resourceful, hebben zij hun potentieel gemaximaliseerd, nieuw effectief gedrag ontwikkeld en gewenste resultaten bereikt en vaak meer dan zij voor mogelijk achtten. De naasten in de omgeving van de deelnemers zoals leidinggevenden, collega’s, medewerkers, familie en vrienden ervaren ook direct de verandering.

Het programma

Je gaat van vroeg tot laat aan de slag met een inhoudelijk programma, transformatie coaching (systemisch en met paarden), body en mind sessies, meditaties en je maakt een geestverruimende truffel reis (optioneel). Je doet oefeningen en opdrachten en werkt toe naar een concreet plan dat je na het programma richting en handvatten biedt. Je werkt zowel op het mentale, emotionele, fysieke als spirituele niveau.

Dag 1: Waarom ben ik waar ik ben en hoe ziet mijn meest gewenste situatie eruit.
Dag 2: Verruim je bewustzijn en laat los
Dag 3: Geef je over aan je ware zelf en ontketen je potentie sacred truffelreis (optioneel)
Dag 4: De weg naar een ultieme relatie
Dag 5: Leading the way forward. Maak je integratieplan

Optioneel: Extra dag: Het verdiepen van de verbinding. Deze dag geeft onder andere ruimte om nog een sacred truffelreis te maken, een solo in de natuur en verdere verdieping.

Op maat gemaakt

Het Breakthrough programma duurt 5 of 6 dagen. De duur van het programma wordt aangepast aan de doelen, uitdagingen en omstandigheden van de deelnemers om een effectieve en waardevolle ervaring te garanderen en gewenste resultaten te bereiken.

Het inhoudelijke programma wordt op maat gemaakt op basis van een uitgebreide intake en de doelen van de deelnemer(s).

Voorbereiding en nazorg

Voor aanvang van het programma vul je een uitgebreid intake in en een motieven en drijfveren analyse die 22 dimensies en 44 motieven en drijfveren meet. Hiervan ontvang je 2 rapportages. Na afloop van het programma is iedere deelnemer in de gelegenheid om drie check-in gesprekken in te plannen om de voortgang te bespreken.

Opzet

De kleinschaligheid van het programma en de persoonlijke begeleiding maken dat dit programma naast een unieke ervaring ook zeer effectief en impactvol is. Deelname is individueel of met een tot drie andere deelnemers.

Ben je geïnteresseerd

Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe jij kunt transformeren en echte doorbraken kunt realiseren met LIGHTHORSE.

Wat anderen over het Breakthrough programma zeggen

‘Dit programma onderscheidt zich doordat psychologische wetenschappelijke theorie heel duidelijk wordt uitgelegd, zodat iedereen het kan begrijpen. Door het werk met de paarden en alle andere sessies ervaar en voel je wat er theoretisch is uitgelegd.’

‘Ik heb nog nooit zoiets effectiefs en krachtigs ervaren ondanks dat ik best veel ervaring heb met psychologen en ook spirituele dingen.’

‘De coaches staan letterlijk dag en nacht voor je klaar en geven echt alles om het gewenste resultaat te bereiken. En de kleinschaligheid van de groep is heel fijn.’

‘Het is veel holistischer, geintegreerder, meer commitment van het team, toevoeging van bijzondere, spirituele waardevolle elementen!’

‘Dit programma is totaal anders, en het is werkelijk een art hoe gesprekken en inzichten ontstaan. Het gaat veel dieper en is persoonlijker vanuit begeleiding.’

‘Herboren, keerpunt, life changing. Emotioneel heftig maar ook energie gevend omdat ik me bevrijd voel’

‘Het breakthrough programma heeft voor mij een enorm verschil gemaakt ten opzichte van eerdere coaching. Het spiegelen van mijn gedrag met de paarden had een diepgaande impact op mijn emotionele connectie met mezelf en de wijze waarop ik me naar anderen gedraag, het zorgde ervoor dat ik anders ben gaan handelen en reageren. Kortom: dit werkt echt als je er voor gaat.

Sandra en haar team creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik mezelf over durfde te geven. Het is een reis die je confronteert, inspireert en uiteindelijk blijvend transformeert. Ik ben heel dankbaar dat ik de kans heb gehad om dit te mogen doen. Lighthorse heeft aan mij een ambassadeur voor het leven.‘

‘Een van de meest bijzondere, baanbrekende, krachtige en liefdevolle ervaringen in mijn leven ooit!!!!

‘Veel andere coach en training gevolgd, maar nooit deze diepte kunnen bereiken. Speciaal, om nooit te vergeten.’

‘Het is juist de combinatie , van enerzijds theorie , praktijk, ontspanning. Wat zorgt dat de dag voor mijn gevoel helemaal niet lang was. Het is echt een cirkel.’

‘Veelzijdiger en dieper, combinatie van opstellingen, coaching sessies, meditaties, paarden, schrijven en 5 dagen, waardoor er echt doorgepakt wordt.’

‘Incredibly insightful and impactful. If you go into it with an open mind and ‘ready’, the change you want will come’

The unique tailored approach and combination of all the various types of sessions come together to something absolute amazing. Sandra, Alwine and all the coaches do a fantastic job. All the sessions are all an integral part of the succes of the program. In the beginning it’s hard to seesaw it all will come together, but you just need to trust the proces.

‘De persoonlijke en puur gefocuste benadering in combinatie met de gedrevenheid en vasthoudendheid van de staf maakt het grootste verschil. De stof en ervaringen worden daardoor veel intenser beleefd.’

‘Echt een breakthrough! Ik voelde dat er echt iets mis was met mij, immers was ik de ei enige constante in al mijn ervaringen. Gelukkig hebben Sandra en Alwine mij niet laten escapen zodat ik mij veilig voelde om door het stof te gaan. Ik ben zo ontzettend dankbaar, dit was de beste investering in mijn leven.’

‘Tailormade programma!, goede planning en volgorde’

‘Ik heb al heel veel gedaan omdat ik wist, dat er iet zit. Bij andere coaching werd het wel aangeraakt, maar niet opgelost zodat er een etterende wond bleef, wat mij nog meer in de ontkenning bracht. Nu is het getransformeerd en ik zie in alles liefde. Ik heb mij nog nooit zo verbonden en gelukkig met mijzelf gevoeld.’

‘It was truly a life-changing experience, led by the most amazing team (Thank you Sandra, Alwine and all other team members), resulting in some amazing new experiences and insights. It was a mix of confrontation, emotional digestion, physical exercise, total relaxation, meditation, and making new friends. I am so grateful to have been given the opportunity to be part of the program and will remember this for the rest of my life.’

‘Als een persoonlijke, geestverruimende reis waarbij ik herboren ben , fantastisch!’

‘Life changing. Mijn onderbuik vertelde me al lange tijd dat ik uit mijn comfort zone moest om verder te leren, mijn verstand was met mijn onderbuik aan het ping pongen. Ik ben blij dat ik de juiste keuze gemaakt heb.’

‘Het programma is veel intensiever dan andere programma’s. De combinatie van theorie, praktijk (oefeningen) en ontspanning levert direct waardevolle gedragsverandering (inzichten) op.’

‘Het is de combinatie van alle onderdelen bij elkaar die het geheel maken. Wat ik ervoer tijdens de ademsessie kwam terug in een begeleide meditatie en de reis. Tijdens de sessie met Sandra werden subtiel zaadjes geplant die hun weg gevonden in mijn onderbewustzijn. Uiteindelijk heeft dat tot mijn Breakthroughs geleid.’Book a call