Header afbeelding
Header afbeelding logo

Expand

Meer zelfinzicht, verbinding en persoonlijke groei

Ben je op zoek naar meer zelfinzicht, verbinding en persoonlijke groei. Wil je graag een volgende stap maken, individueel of met twee of drie andere personen in een prachtige natuurlijke omgeving, dan is het unieke Expand programma van LIGHTHORSE echt iets voor jou.

Ervaart de kracht van de systeem sessie van LIGHTHORSE, onze bewezen transformatiemethodiek en een persoonlijke psilocybine truffel reis.

Voorafgaand aan het programma maken we een bel afspraak om kennis te maken en jouw doelen te bespreken. Tijdens het dagvullende programma scherp je jouw intentie, ontwikkeldoel aan, doe je een systemische opstelling via de LIGHTHORSE methodiek en begeleide meditatie en maak je een truffelreis.

Systemische opstelling en psilocybine

De combinatie van een systemische opstelling en een truffelreis maakt dit programma uniek. Het geeft een dieper inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en gedragingen.

De systemische opstelling helpt je om de dynamieken binnen je werk en relaties te begrijpen, terwijl de truffelreis je kan helpen om inzicht te krijgen in je eigen onderbewuste patronen en deze vanuit een ander bewustzijn te begrijpen. Tezamen draagt het bij aan een gevoel van heelheid en integratie. Door afstemming tussen mind, body en soul te bevorderen, kun je een dieper gevoel van verbondenheid en harmonie ervaren en heb je toegang tot je potentie en wordt je resourceful.

De kracht van psilocybine

Het gebruik van psilocybine in truffels is in Nederland legaal. LIGHTHORSE integreert truffelreizen in persoonlijke ontwikkel trajecten en programma’s om snel tot echte doorbraken en gewenste resultaten en omstandigheden te komen. De ervaringen die tijdens deze sessies worden opgedaan, leiden tot verbeterde inzichten, verhoogd zelfbewustzijn, en verlichting van emoties. Daarnaast wordt psilocybine steeds meer erkend vanwege zijn potentieel om creativiteit, probleemoplossend vermogen en emotionele intelligentie te verbeteren.

Je kunt meer empathie, begrip en compassie ontwikkelen voor jezelf en de mensen om je heen. Het draagt bij aan persoon groei en ontwikkeling op vele gebieden van je leven. Je kunt meer zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfrespect ontwikkelen en je persoonlijke en spirituele ontwikkeling versnellen. Je ontwikkelt je creativiteit en verbeeldingskracht, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en ideeën. Dit kan je helpen om nieuwe oplossingen of manieren te vinden voor uitdagingen in je leven.

Persoonlijke aandacht

Het is belangrijk om op te merken dat zowel systemische opstellingen als truffelreizen krachtige ervaringen kunnen zijn en het is essentieel om te werken met professionals die je daarin begeleiden.

Het programma wordt begeleid door Sandra Geisler en Alwine Van Heemstra.

Een veilige en comfortabele omgeving is essentieel voor een geslaagde truffelreis. Individueel reizen of in kleine groepen zorgt voor meer comfort en veiligheid, waardoor deelnemers zich volledig kunnen overgeven aan de ervaring. Bovendien kunnen begeleiders in een kleinschalige setting meer persoonlijke aandacht geven, wat de verdieping van de ervaring bevordert en uitdagingen effectiever aanpakt. Na afloop is het gemakkelijker om de ervaring te integreren en te bespreken in een vertrouwde omgeving. Met ervaren professionals en heldere verwachtingen bereid je je optimaal voor op een waardevolle ervaring.

Programma

Welkom
Kennismaking en achtergrond
Formuleren van jouw intentie of ontwikkeldoel
Systemische opstelling om afstemming tussen body mind en soul te bereiken
Guided meditation
Getting ready
Truffelreis
Delen van ervaringen
Avondeten en reflectie

Het programma start om 9.30 uur. Bij individuele deelname duurt het programma tot 20.30 uur. Bij deelname van drie of vier personen duurt het programma tot 22.00 uur.

Voor versnaperingen, eten en drinken wordt gezorgd. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische en vegetarische producten. We houden rekening met allergieën en specifieke diëten.

Bij het maken van een truffelreis is het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving van cruciaal belang. Dit staat bekend als ‘set en setting’, waarbij ‘set’ verwijst naar de mindset van de deelnemer en ‘setting’ naar de fysieke en sociale omgeving waarin de reis plaatsvindt.

De omgeving kan een grote invloed hebben op de ervaring van een truffelreis.
LIGHTHORSE biedt daarom truffelreizen aan die individueel plaatsvinden of waar twee tot vier personen deelnemen. Iedereen persoon reist in een eigen kamer.

Ervaringen van anderen

‘Wat een geweldige, magische en transformerende ervaring. Woorden schieten te kort om dit te beschrijven. Dank Dank Dank’

‘De opbouw van de dag heeft bijgedragen aan mijn diepe ervaring. Heb dit nog niet eerder meegemaakt en ik heb al wel wat reizen gemaakt.’

‘Dank voor het vertrouwen en de begeleiding.
Ik was een beetje bang, maar heb mij volledig kunnen overgeven door de persoonlijke, warme en professionele begeleiding.’

‘Het Expand programma van Lighthorse is werkelijk waar het grootste cadeau wat je aan je zelf kan doen.’

‘De coaches en begeleiders vullen elkaar mooi aan.’

‘Het voorwerk maakt dat de reis echt van waarde is voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. In contact komen met jezelf is erg belangrijk en deze reis bevorderd dat enorm.
De musicale begeleiding was essentieel en voor mij enorm behulpzaam, emotioneel en mooi, het heeft mij erg geholpen.’

Petje af voor Sandra, ik heb haar oprecht in mijn hart gesloten en ik ben haar enorm dankbaar!’


Book a call