Header afbeelding
Header afbeelding logo

Leading with Impact

Word de leider die verandering leidt

Onze wereld verandert snel. Slechts een derde van de excellente organisaties blijft op de lange termijn succesvol, en nog minder zijn in staat verandering goed door te voeren, waarbij ‘gedrag’ altijd in de top-3 van redenen voor mislukking staat. Dit benadrukt het belang van het vermogen om mensen daadwerkelijk die dingen te laten DOEN die de organisatie voor ogen heeft.

De huidige tijd wordt gekenmerkt door toenemende complexiteit, verandering en onzekerheid. Dit vraagt meer van leiders, teams en organisaties dan ooit tevoren. Van leiders wordt een natuurlijk leiderschap gevraagd. Teams hebben onder andere afstemming, vertrouwen en ontwikkelkracht nodig en organisaties hebben te sturen op alignment, execution and renewal om succesvol te navigeren.

Transformatie Methodiek

Bij LIGHTHORSE hebben we een unieke transformatie methodiek ontwikkeld waarmee je snelle, effectieve en blijvende gedragsverandering en resultaten bereikt, terwijl je vitaler wordt en je welzijn vergroot. Onze aanpak is zowel praktisch als wetenschappelijk en gebaseerd op bewezen principes. Het transformeren van individuen, teams en organisaties is essentieel voor het oplossen van de uitdagingen van vandaag.

Programma-inhoud

Wij bieden een 3-daags programma:

Dag 1. Leading Self: Vergroot je zelfbewustzijn en versterk je natuurlijk leiderschap. Werk vanuit je passie en talent en overkom valkuilen.
Dag 2. Leading Others: Versterk de samenwerking en betrokkenheid  van relaties en in teams en bouw aan vertrouwen en open communicatie.
Dag 3. Leading Organization and the way forward: Leid de verandering en bouwen aan een gezonde organisatie.

Het inhoudelijke programma wordt op maat gemaakt op basis van een uitgebreide intake en de wensen en behoeften van de deelnemer(s). Het programma bieden we zowel individueel als samen met anderen aan.

Waarom Leading with impact

Het Leading with Inpact programma combineert theorie en praktijk, inhoud en persoonlijke cases, en training en coaching, individuele en groepsoefeningen. Hierdoor wordt het geleerde direct belichaamt en toepasbaar. Bij LIGHTHORSE leer en transformeer je zodat je direct nieuw en effectief gedrag ontwikkelt en gewenste resultaten behaalt.
Dit leiderschapsprogramma is voor iedereen die zijn of haar leiderschap wil ontwikkelen, zonder lange coaching of training, en direct resultaten wil bereiken.

Wat anderen hierover zeggen

‘Heb direct het verschil kunnen ervaren in mijn team. Super effectief, echt een aanrader!’
‘Ik heb veel trainingen gevolgd, maar niet eerder zulke concrete resultaten kunnen bereiken. Ik heb het geleerde meteen kunnen toepassen!’
‘Het werken met persoonlijke cases en het commitment van de begeleiding om het geleerde ook echt in de praktijk te kunnen brengen, heeft het verschil gemaakt.’
‘Echt uit mijn comfortzone, maar nog nooit in zo een korte tijd zo een tastbaar resultaat gezien.’
‘Het kleinschalige maakt echt het verschil. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke vraagstukken’.
‘Het is juist de combinatie van theorie en praktijk en de programma elementen die voor mij het verschil maakte.’
‘Ik heb veel geleerd, ook van de cases van de andere deelnemers.’
‘Tailormade programma!, goede planning en volgorde.’

 


Book a call