Header afbeelding
Header afbeelding logo

Leading with Impact

Word de leider die verandering leidt

Onze wereld verandert snel. Slechts een derde van de excellente organisaties blijft op de lange termijn succesvol, en nog minder zijn in staat verandering goed door te voeren, waarbij ‘gedrag’ altijd in de top-3 van redenen voor mislukking staat. Dit benadrukt het belang van het vermogen om mensen daadwerkelijk die dingen te laten DOEN die de organisatie voor ogen heeft.

In deze tijd wordt er meer gevraagd van leiders, teams en organisaties dan ooit tevoren. Voor leiders zijn presence, veerkracht en moed cruciaal. Teams hebben afstemming, commitment en vertrouwen nodig. Organisaties moeten gezondheid nastreven en navigeren door veranderende omstandigheden.

Transformatie Methodiek

Bij LIGHTHORSE hebben we een unieke transformatie methodiek ontwikkeld waarmee je snelle, effectieve en blijvende gedragsverandering en resultaten bereikt, terwijl je vitaler wordt en je welzijn vergroot. Onze aanpak is zowel praktisch als wetenschappelijk en gebaseerd op bewezen principes. Het transformeren van individuen, teams en organisaties is essentieel voor het oplossen van de uitdagingen van vandaag.

Programma-inhoud

Wij bieden een 3-daags programma:

Dag 1. Leading Self: Vergroot zelfbewustzijn vergroten en natuurlijk leiderschap versterken. Werk vanuit je passie en talent en overkom valkuilen.
Dag 2. Leading Others: Versterk de samenwerking en betrokkenheid  van relaties en in teams en bouw aan vertrouwen en open communicatie.
Dag 3. Leading Organization and the way forward: Leid de verandering en bouwen aan een gezonde organisatie.

Het inhoudelijke programma wordt op maat gemaakt op basis van een uitgebreide intake en de wensen en behoeften van de deelnemer(s).

Waarom Leading with impact

Het Leading with Inpact programma combineert theorie en praktijk, inhoud en persoonlijke cases, en training en coaching, individuele en groepsoefeningen. Hierdoor wordt het geleerde direct belichaamt en toepasbaar. Bij LIGHTHORSE leer en transformeer je zodat je direct resultaten behaalt.
Dit leiderschapsprogramma is voor iedereen die zijn of haar leiderschap wil ontwikkelen, zonder lange coaching of training, en direct resultaten wil bereiken.

Wat anderen hierover zeggen

‘Heb direct het verschil kunnen ervaren in mijn team. Super effectief, echt een aanrader!’

‘Veel andere coach/training gevolgd, maar nooit dit kunnen bereiken. Super speciaal!’

‘Het werken met persoonlijke cases en het commitment van de begeleiding om het geleerde ook echt in de praktijk te kunnen brengen, heeft het verschil gemaakt.’

‘Echt uit mijn comfortzone, maar nog nooit in zo een korte tijd zo een tastbaar resultaat gezien.’

‘Het kleinschalige maakt echt het verschil. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke vraagstukken’.

‘Veel andere coach/training gevolgd, maar nooit deze diepte kunnen bereiken. Speciaal, om nooit te vergeten.’

‘Het is juist de combinatie , van enerzijds theorie, praktijk, ontspanning.’

‘Tailormade programma!, goede planning en volgorde.’Book a call