Header afbeelding
Header afbeelding logo

Natuurlijk leiderschap met paarden

Word een effectieve authentieke leider

Natuurlijk leiderschap is essentieel in deze tijd omdat het vraagt om leiders die authentiek, empathisch en veerkrachtig zijn. In een wereld vol verandering en complexiteit hebben we leiders nodig die in staat zijn om verbinding te maken, te inspireren en te innoveren. Natuurlijk leiderschap bevordert een cultuur van vertrouwen, samenwerking en groei, waardoor organisaties en gemeenschappen veerkrachtig kunnen zijn en duurzaam succes kunnen bereiken.

Ontdek de essentiële kwaliteiten die jou onderscheiden als een effectieve en authentieke leider tijdens onze training Natuurlijk Leiderschap met Paarden. In de huidige tijd is een traditioneel leiderschap niet meer voldoende. De training Natuurlijk Leiderschap van LIGHTHORSE biedt een unieke kans om essentiële leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door te focussen op het versterken van presence, direction, true relationships, engagement, vitality and energy, and personal mastery. Door deze kwaliteiten te ontwikkelen, kun je als leider je effectiever aanpassen aan veranderende omstandigheden, inspirerende teams vormen, duurzame resultaten behalen en verandering leiden.

Natuurlijk leiderschap

In deze training leer/ga je aan de slag met de vijf kenmerken van een natuurlijk leider:
Presence: Wees aanwezig in het moment en leer flexibel omgaan met uitdagingen en veranderingen.
Direction: Bied een kompas voor actie te midden van onzekerheid en werk samen naar gemeenschappelijke doelen.
True relationships: Bouw sterke relaties voor vertrouwen, samenwerking en veerkracht.
Engagement: Motiveer en betrek anderen voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen.
Vitality and energy: Behoud veerkracht en effectiviteit door te investeren in welzijn en energie.
Personal mastery: Groei, leer en pas je aan om effectieve beslissingen te nemen en anderen te inspireren.

LIGHTHORSE gelooft in de kracht van individuele talenten en de mogelijkheid tot transformatie. Met behulp van de TMA Talentenanalyse en onze bewezen Transformatiemethodiek, zijn we in staat om je te helpen je leiderschapspotentieel volledig te ontwikkelen en echte verandering te bewerkstelligen.

Wat is TMA Talentenanalyse

TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse, een geavanceerd instrument dat diep inzicht biedt in je talenten, competenties en drijfveren. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde assessments krijg je een duidelijk beeld van je sterke punten, ontwikkelgebieden en intrinsieke motivatie.
Onze coaches en trainers zullen samen met jou je TMA-profiel analyseren en interpreteren. We identificeren je unieke talenten en helpen je te begrijpen hoe je deze kunt benutten om je leiderschap te versterken en je doelen te bereiken.

Transformatiemethodiek: echte verandering bereiken

Bij LIGHTHORSE hebben we een unieke transformatie methodiek ontwikkeld waarmee je snelle, effectieve en blijvende gedragsverandering en resultaten bereikt, terwijl je vitaler wordt en je welzijn vergroot. Onze aanpak is zowel praktisch als wetenschappelijk en gebaseerd op bewezen principes. Het transformeren van individuen, teams en organisaties is essentieel voor het oplossen van de uitdagingen van vandaag.

Programma

Tijdens de training ga je aan de slag met de transformatiemethodiek, je drijfveren, talenten en valkuilen, oefeningen met paarden, reflectie en breng je het geleerde gelijk in praktijk. Word een natuurlijk leider die het verschil maakt.

Voor wie

We bieden zowel in-company trainingen als open inschrijvingen aan. De training Natuurlijk Leiderschap staat open voor leiders op alle niveaus en uit alle sectoren. Of je nu een ervaren leider bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een opkomende leider die zijn potentieel wil ontdekken, deze training is voor jou.


Book a call