Header afbeelding
Header afbeelding logo

Ultimate Relationship

Transform your relationship to succeed and thrive

Niets in het leven geeft zo veel voldoening en is tegelijkertijd zo complex als een intieme relatie. Het stelt ons in staat om grote hoogten te bereiken, maar ook diepe dalen te ervaren. In een relatie kunnen we de meeste innerlijke persoonlijke groei bereiken.

Het echt liefhebben van een ander is misschien wel een van de meest diepgaande ervaringen. Velen van ons worstelen echter om onze partner echt te begrijpen en hoe sta je er eigenlijk zelf in? Hoewel het in het begin zo vanzelf leek te gaan en je passie voelde, kan het ook leeg, stagnerend of onbevredigend aanvoelen.
Ergens verlangen we allemaal naar de diepe verbinding met de ander. Toch kun je het idee hebben opgegeven dat het ideaal nog mogelijk is, en als gevolg daarvan genoegen nemen met ‘veel’ minder in de relatie. Een goede relatie begint bij jezelf.

Tijdens het relatieprogramma van LIGHTHORSE doorloop je enkele stappen van het relatie model dat Sandra Geisler ontwikkeld heeft en die je naar een ultieme relatie leiden.
Je krijgt een beter begrip van de drijfveren en behoeften van jezelf en je partner, en hierdoor meer inzicht in de relatie, waar je staat en jullie dynamiek.
Je leert over de wetten die een relatie succesvol maken en hoe de principes van de liefde en de passie werken. Je laat oude niet effectieve patronen voor eens en voor altijd los. Je formuleert zowel een gezamenlijke visie voor jullie relatie als de spelregels die hierbij nodig zijn.
Uiteindelijk maak je een plan om te zorgen dat jullie ultieme relatie ook daadwerkelijk een realiteit kan worden en blijven.

Het relatieprogramma helpt je de onderliggende dynamiek van de relatie te begrijpen, trouw te zijn aan jezelf en samen plezier, vervulling en passie (terug) te vinden of te vergroten. Het helpt je echt het verschil te maken dat in losse sessies niet of nauwelijks te evenaren is.

Programma The Ultimate Relationship

Optioneel: Avond programma
Dag 1: Waar staan we in onze relatie, wat heeft ons hier gebracht?
Dag 2: Wat is er nodig voor een vervullende relatie
Dag 3: Waar streven we naar in de toekomst en wat is het plan om dat te bereiken

Optioneel
Er kan een dagdeel toegevoegd worden met een inhoudelijk programma, of een gezamenlijke ervaring zoals een reis met psilocybine of een nature experience, die op dag twee gemaakt worden.

Het programma bestaat uit
Theorie, gezamenlijke oefeningen, reflectie en individuele coaching voor beide partners. Daarnaast onderga je body en mind sessies.
Door niet alleen te praten maar vooral te doen en te ervaren, en door de verschillende programmaonderdelen, de handvatten en de persoonlijke begeleiding vanuit LIGHTHORSE, weten partners elkaar weer te vinden, voelen ze weer de klik, begrip en respect en zijn onverwachte wendingen, en doorbraken mogelijk. En kan de relatie echt naar een ander niveau getild worden.

Het programma wordt bij voorkeur in één keer gevolgd.
70% van traditionele relatie coaching en training slaagt niet. Centraal in het relatieprogramma van LIGHTHORSE staat onze transformatiemethodiek, die je helpt bij het transformeren van beperkende patronen, het leren handelen vanuit je kracht en het ontwikkelen van nieuw effectief gedrag waardoor je gewenste resultaten en omstandigheden bereikt.

Het intense, beknopte ervaringsprogramma versnelt je ontwikkeling aanzienlijk en is veel minder tijdrovend dan maanden of jaren traditionele coaching of therapie. De ervaring van anderen die je, jullie zijn voorgegaan leert dat zij grote veranderingen en gewenste resultaten hebben weten te bereiken en dat de impact van het programma uiteindelijk veel verder ging dan ze voor mogelijk hielden.

Voor aanvang van het programma vul je een intake formulier in. Op basis hiervan wordt het programma aangepast.
Daarnaast vul je een uitgebreide motieven en drijfveren analyse in die 22 dimensies meet en een competentie en talenten paspoort. Hiervan ontvang je 2 rapportages.

Voor wie
Het programma is voor stellen die meer willen dan praten. Die hun huidige relatie verder willen uitbouwen, verdiepen en verrijken. Stellen die hun relatie nog een kans willen geven, willen onderzoeken wat de reden is van de omstandigheden in hun relatie, willen kijken of er nog voldoende basis is voor een relatie en hoe ze deze kunnen vormgeven of beëindigen (en in het geval van ouderschap: hoe ze deze rol vorm kunnen geven).

Dit programma wordt begeleid door Sandra Geisler en Alwine van Heemstra.

Wat anderen over het programma zeggen

‘We kijken terug op bijzondere dagen. De veilige sfeer, de theorie, de opdrachten,… alles was goed, to the point en fijn. De moeilijke gesprekken konden hierdoor besproken worden en we hebben elkaar weer opnieuw gevonden, net als een gezamenlijk perspectief voor de toekomst.’

‘Het programma was mind en heart blowing, echt magisch. Een echte art hoe jullie dit proces begeleiden. Onvoorstelbaar wat er in de drieënhalve dag is bereikt.’

‘We hebben al met andere coaches gewerkt, maar nooit deze diepte kunnen bereiken. Speciaal, om nooit te vergeten.’

‘Een jaar later kan ik melden, dat we weer helemaal samen zijn en wonen, sinds de zomer. Toch leuk voor de resultaten van het programma.’

‘Jullie hebben fantastisch werk en daar plukken wij nu iedere dag de vruchten van. Heel erg bedankt.”

‘De coaches geven echt alles om het gewenste resultaat te bereiken.’

‘Words fail to describe this program.’