Header afbeelding
Header afbeelding logo

Mabelle Smit

Mabelle Smit

Wanneer je bewust wordt van je onderbewuste patronen en mechanismen, maak je keuzes vanuit je hart en leef je vanuit je authentieke zelf en je talent.

Ik ben transformatie coach en trainer en opgeleid bij LIGHTHORSE door Sandra Geisler. Klanten ervaren mij als overtuigend, enthousiasmerend en een doortastend persoon. Ik kan snel naar de essentie gaan. Mijn motto is “Keep it simple!”
Binnen LIGHTHORSE begeleidt ik sinds tien jaar diverse programma’s, waaronder de teamtrainingen met de paarden en persoonlijke ontwikkeling- en leiderschapstrajecten.
Mijn kracht is om binnen teams zowel te sturen op de tastbare zaken als ook de zachte kant, om veiligheid en vertrouwen te borgen om van daaruit het echte gesprek te voeren, het juiste gedrag en de initiatieven te faciliteren om zo te kunnen excelleren.

Vanuit mijn privé situatie en persoonlijke ontwikkeling ken ik de klappen van de zweep. Hierdoor ben ik in staat om op een afgestemde en compassievolle manier mensen te begeleiden in een proces, naar meer verbinding, flow en vooral plezier in hun leven.
Ik heb een open persoonlijkheid, mensen voelen zich snel op hun gemak bij en nemen mijn snel in vertrouwen, wat voor mijn werk als Transformatie coach een enorme meerwaarde heeft.
Ik heb daarvoor gewerkt als rechercheur. Tijdens een flinke burn-out in 2013 leerde ik Sandra en haar paarden te kennen.

Ik ben getrouwd met Jasper en samen hebben wij een volwassen dochter Sarah. Ik hou enorm van dieren en de natuur. Paarden zijn  mijn grote passie. Ik besteed veel tijd aan het zijn met en het trainen van deze geweldige ordeloze spiegels. Daarnaast begeleid ik ruiters en hun paarden tijdens trainingen, waarbij verbinding, flow en plezier centraal staan.