Header afbeelding
Header afbeelding logo

Nienke den Os

Nienke den Os

Wanneer je verbonden bent met je diepste zelf, kan je hart zich openen en kun je in vertrouwen leven vanuit jouw eigen superpower.

In mijn jeugd was ik vaak te vinden in de natuur en bracht ik veel tijd door tussen de dieren en met mijn eigen paard. Ik begon mijn werkende leven als fysiotherapeut en ben tevens opgeleid tot Haptonomisch professional. Ik heb veel gereisd in de bush van Zuidelijk Afrika, en heb gewerkt als manager van safarikampen in de Okavango Delta, Botswana. Deze ervaring was life changing en bracht mij op een ander pad. Na terugkomst in Nederland voelde ik het verlangen mensen te helpen hun eigen natuur (terug) te vinden en volgde ik diverse coach opleidingen en trainingen gericht op de body mind connectie. Ik verlegde mijn werkterrein van de gezondheidszorg naar het bedrijfsleven.

Ik heb ruime ervaring in leiderschap coaching van organisaties, teams en individuen en richt me daarin op het vergroten van welzijn en geluk en het ontsluiten van verborgen potentieel. Mijn grootste kick is mensen versteld te laten staan van zichzelf. Ze nieuwe ervaringen en inzichten laten opdoen, waardoor ze dingen durven en kunnen die hen eerst onmogelijk leken. Daarbij heb ik een grote passie voor het werken met / vanuit het lijf en de natuur, de stap naar LIGHTHORSE was dan ook een logische.

Persoonlijke ontwikkeling is een grote drijver in mijn leven. Na mijn eigen transformatie met het Breakthrough-programma en het Ultimate Relationship-programma van LIGHTHORSE, ben ik ondergedompeld in deze waanzinnig effectieve methodiek en toegewijd om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en gewenste resultaten te manifesteren. Het is geweldig om hierin weer tussen de paarden te zijn, de cirkel is rond.

Bij LIGHTHORSE ben ik werkzaam in de Breakthrough en Expand programma’s en in diverse Leadership programma’s. Mijn kracht is om snel veiligheid te creëren, verbinding te leggen en tot de kern te komen van waaruit we kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Mensen omschrijven mij als vrolijk, betrouwbaar, down to earth, sensitief en ontwapenend.

Ik woon samen met Dolf, zijn zoon Luuk en onze dochters Eliza en Marie.

Alwine – Een prachtige vrouw met empathie, zachtheid en liefde en daarmee een waar voorbeeld van de kant van mij die ik graag meer ontwikkel. De combinatie van jullie beiden en het plezier waarin jullie samenzijn maakt het programma heel erg sterk.

Boardmember - Familiebedrijven

Alwine, wat heb jij me een zelfliefde gegeven. Elke keer als ik weer in een oude groef leek te stappen, haalde jij me er doortastend maar zo liefdevol weer uit. Je bent zacht, liefdevol en doortastend. Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen. Dank je wel.

S. - Particulier

Ik heb Alwine ervaren als het voorbeeld van vrouwelijke energie en de manier waarop zij aan het werk is gegaan met mijn angst voor emoties is zee helpend geweest.

Voorzitter College van Bestuur - Onderwijs Sector

Dit was voor mij niet zomaar een coaching. Meer een laatste redding
Als ik allemaal moet gaan beschrijven wat ik geleerd heb kan ik beter een boek gaan schrijven. Laten we ze zeggen dat ik een hele andere kijk op het leven heb gekregen.
Alwine is een persoon die veel moeite gehad heeft om mijn vertrouwen te winnen. En dat is eigenlijk nooit iemand gelukt.

Verkoper - Retail sector

Wist ik het begin niet wat te verwachten. Was zelfs sceptisch. Echter dat verdween heel snel toen ik merkte wat het mij deed en bracht. Op momenten zwaar maar zeer verhelderend. Heel veel steun aan Alwine als ik er doorheen zat.

Vestigings manager - Retail sector

Alwine heeft een fijne energie en stelt je ook erg op je gemak en wist ook door te dringen tot in mijn innerlijke zelf 🙂 ook bij Alwine merk je dat ze jaren ervaring heeft met coaching en begeleiding en daardoor ook tot de oorsprong kan doordringen en je kan laten zien/voelen hoe hier mee om te gaan.

M. - Vastgoed ondernemer

Ik kwam naar lighthorse toe als iemand die zich niet durfde open te stellen voor andere, iemand die zich terug hield. Maar door de kracht vanuit jullie ging dat gevoel gewoon weg. Sandra en Alwine waren beide snel, duidelijk en scherp met de observaties over mij. De resonantie die voelde waaruit ik mij durfde open te stellen en echt te gaan voor deze week heb ik maar zelden gevoeld bij mensen.

S. - Eindexamenleerling

Alwine heeft mij uitgedaagd en gesteund om dieper en verder te gaan. Haar bemoedigende manier om naar andere richtingen en gebieden van mijn leven te kijken, stimuleerde mij om veel dieper in contact te komen met mijn oorsprong van gedrag.

L. - Hospitality sector

Tijdens alle sessies voelde ik me volledig veilig met Alwine om mijzelf en mijn emoties te benaderen.

L. - Particulier

Ik heb Alwine als een hele fijne open persoonlijkheid ervaren die zich goed kan inleven in de persoon. Door ook haar ervaring met haar gezin te delen met mij voelt dit persoonlijk waardoor je jezelf ook durft open te stellen.

Commercieel manager - Retail sector