Header afbeelding
Header afbeelding logo

Sandra Geisler

Sandra Geisler

Ik ben gedreven om echte transformaties waar te maken. Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

Ik ben oprichter en directeur van LIGHTHORSE, LIGHTHORSE FOUNDATION, public speaker en thought leader.

De afgelopen twintig jaar heb ik senior leiders, topteams en organisaties begeleid in hun veranderingsinspanningen.
Leiders om natuurlijker, vindingrijker en effectiever te worden in hun aanpak. Teams om vertrouwen en afstemming te creëren, talenten verstandiger in te zetten en uitdagingen en beperkende patronen te overwinnen om coherenter, effectiever en productiever te zijn.

Organisaties om effectiever te zijn en succesvol te veranderen door de organisatie gezondheid te vergroten door Alignment, Execution en Renewal. Het verbinden van de strategie en cultuur met het leiderschap ervan en het focussen op het gedrag en de systemen om de vereiste verandering te ondersteunen.

Ik heb een transformatiemethodologie ontwikkeld die impactvol is gebleken en leidt tot onmiddellijke, blijvende verandering en het bereiken van gewenste resultaten van binnenuit. Vanuit een nieuw bewustzijn ontwikkel je nieuw gedrag waardoor je gewenste resultaten en omstandigheden en welzijn en gezondheid bereikt. De transformatie methodiek vormt de kern van het werk dat we bij LIGHTHORSE doen.

Door mijn ambitie om te groeien en te ontwikkelen en mijn ervaringen om kindertrauma’s, ernstige ziekten en lichamelijk verlamdheid te overkomen, help ik nu ook particulieren bij persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en gezondheid, relaties, gezinnen en kinderen met labels en trauma.

Ik geloof dat de huidige uitdagingen kunnen worden opgelost door een diepgaande transformatie van mensen en systemen om zo bij te dragen aan meer verbinding, welzijn en vrede. We richten ons daarom bij LIGHTHORSE op werk, relaties en het zelf om bij te dragen aan professioneel succes, persoonlijk geluk, gezondheid en een algeheel gevoel van welzijn en vervulling.

In mijn aanpak en benadering ben ik in staat om ‘lastige’ thema’s helder te bespreken. Ik heb oog voor wat er onder de oppervlakte gebeurt en om inzichten direct naar de dagelijkse realiteit te vertalen. Anderen vinden mij doortastend, breed ontwikkeld met veel levenservaring. Ik blijf doorgaan tot het gewenste en maximale resultaat bereikt is. Ik doe mijn werk met passie, liefde en plezier.

Ik heb een achtergrond in prestatie- en competentiemanagement, leiderschapsontwikkeling en strategieën die waarde creëren. Ik heb gewerkt voor KPMG en als directeur van Leaders for Nature IUCN.
Ik heb met meer dan twintig bekende organisaties in Nederland gewerkt op directieniveau, directeursniveau en professioneel niveau en ondersteunde hun veranderingsinspanningen.

In 1997 richtte ik Salon Tête-à-tête op waar ik leiders samenbreng op unieke locaties met eminente gastsprekers om de dialoog over relevante onderwerpen aan tafel te faciliteren.

Sandra is een fantastische coach, energiek, vasthoudend, breed ontwikkeld, goede doorbraken (en het was best baanbrekend werk…), veilige setting, prachtomgeving en fijne verzorging. Zeer deskundige coach op werkelijk een heel breed spectrum. En kundige, fijne andere coaches.

CFO - Publieke sector

Sandra is een bijzondere vrouw met bijzondere kwaliteiten. Ze brengt professionaliteit en kennis van zaken samen met spiritualiteit en een scherp observatievermogen. Ze durft door te pakken en te zeggen waar het op staat, maar ze laat je ook in je waarde en schept een vertrouwde omgeving. Bovenal is Sandra zeer toegewijd en zal ze niet opgeven voordat ze het gewenste resultaat met je heeft bereikt. Voor een traject als dit is het van belang dat er een persoonlijke match is, maar dat de persoon tegenover je tegelijkertijd voldoende krachtig is om je te overtuigen en leiden. In het geval van Sandra waren voor mij beide aanwezig. Soms was ik in alle eerlijkheid ook even klaar met haar tomeloze energie en toewijding, maar ik weet tegelijkertijd ook dat dit haar kracht is in trajecten als deze. Ik heb met veel vertrouwen vrienden en collega’s bij haar geïntroduceerd.

Managing Director - Financiële sector

Sandra – Zij doorziet / voelt wat er nodig is en wat er in de weg zit, helpt en steunt maar durft je ook te wijzen op de punten waar je echt iets te doen hebt en laat dat ook zien / ervaren in het werk met de paarden. Zij maakt hierin echt het verschil .. je komt niet weg met een antwoord dat aan de oppervlakte blijft.

Voorzitter College van Bestuur - Onderwijs sector

Sandra je bent lief, sterk, vol van kracht, energie, liefde en humor. De uren met jou zullen me altijd bijblijven. Je scherpte, de connecties die je ziet, de toewijding aan mij, dat koester ik allemaal. Dank je wel.

S. - Particulier

Sandra – Wat een prachtige, bijzondere en krachtige vrouw ben je. Met zo veel levenservaring die je ook uitdraagt. Je bent doortastend en blijft doorgaan tot je het gewenste en maximale resultaat hebt bereikt. Je begeleidt met passie, liefde en plezier. En hebt een prachtig programma neergezet.

Boardmember - Familiebedrijven

Ik kwam naar lighthorse toe als iemand die zich niet durfde open te stellen voor andere, iemand die zich terug hield. Maar door de kracht vanuit jullie ging dat gevoel gewoon weg. Sandra en Alwine waren beide snel, duidelijk en scherp met de observaties over mij. De resonantie die voelde waaruit ik mij durfde open te stellen en echt te gaan voor deze week heb ik maar zelden gevoeld bij mensen.

Eindexamen leerling - Particulier

Sandra geeft je het gevoel dat ze je kent en stelt je heel erg op je gemak en laat je echt zien/voelen waar de oorsprong ligt van de ‘verbeterpunten’ en hoe hier anders mee om te gaan. Je merk dat Sandra jaren lange ervaring heeft en op verschillende vlakken kan coachen. Het is een fijne combinatie van Theorie, zakelijk, spiritueel, fysieke en de paarden coaching.

M. - Vastgoed Ondernemer

Ik vind Sandra een fantastische coach, ze is zeer breed ontwikkeld en zeer vertrouwenwekkend.

HR adviseur - Retail Sector

Sandra heeft mij goed geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoel, innerlijke kracht en intuïtie. Waardoor ik weer beter voel en weet wat ik wil, zowel privé als professioneel

Manager - Technologische sector

De continu aanwezigheid van Sandra maakte het verschil in mijn programma, ze hield constant in de gaten wat er nodig was om tot resultaten te komen. Ze is zeer ervaren, toegewijd, geduldig en zo nog veel meer.

Precurement and Construction Director

Ik heb Sandra als heel kundig ervaren. Naast haar sessies met de paarden waar ze situaties kan uitlichten en spiegelen naar mijzelf is Sandra heel toegankelijk in haar zijn, kan ze gevoel en oorsprong van gevoel dieper uitlichten. Ze is begaan en gedreven om je te helpen.

Commercieel manager - Retail sector