Header afbeelding
Header afbeelding logo

Particulier

Wil jij de vormgever van jouw leven zijn? LIGHTHORSE nodigt je uit om jouw ware potentieel te ontketenen en resultaten te behalen in alle belangrijke levensgebieden.

In deze snelle, veranderende tijd vol prikkels, stress en ambitie is het cruciaal om veerkrachtig te zijn. LIGHTHORSE staat klaar om je te helpen prioriteit te geven aan je fysieke en mentale gezondheid, relaties te versterken en in verbinding met jezelf te staan.

Met onze particuliere diensten helpen we je met drie sleutelgebieden van het leven:

Zelf (Purpose, Talenten, Vitaliteit, Welzijn)
– Ontdek jouw levensdoel en creëer een routekaart naar vervulling en benut jouw unieke talenten.
– Bereik vitaliteit en evenwicht in mentaal, emotioneel en fysiek welzijn en overkom de gevolgen van trauma en de negatieve effecten van labels.

Relatie(s) (Liefde, Gezin en Opvoeding)
– Verdiep je relatie met met jouw levenspartner en creëer meer liefde en passie.
– Verrijk de onderlinge familiebanden en krijg vertrouwen in het opvoeden

Werk (Loopbaan en Financiën)
– Ontwerp jouw carrièrepad met passie en purpose en ontwikkel je als professional
– Open de deur naar financiële overvloed.

Begin Nu Jouw Transformatie!
– Ontdek LIGHTHORSE-programma’s die bij jouw doelen passen.
– Stem jouw geest, lichaam en ziel af voor een harmonieuze, veerkrachtige versie van jezelf.

Klaar om het leven te leiden dat je verdient? Start jouw reis vandaag!

Reviews van onze klanten

 

Ik vond het een indrukwekkend programma dat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het soms oncomfortabel, emotioneel, vermoeiend, maar het was het harde werk waard. Ik heb veel respect en waardering voor de inzet, toewijding en liefde van Sandra en Alwine. Het kwam in een behoorlijk lastige verpakking, maar het was een prachtig kado! 

Wouter

De programma’s, visie en aanpak van LIGHTHORSE zijn heel bijzonder, 360 en omvatten verschillende elementen waardoor je echt naar binnen kijkt en voelt in plaats van het standaard rationaliseren. Absolute aanrader! Zeker het breakthrough programma van een week.

Wessel

Life changing. Mijn onderbuik vertelde me al lange tijd dat ik uit mijn comfort zone moest om verder te leren, mijn verstand was met mijn onderbuik aan het ping pongen. Veel ingezette technieken en sessies sloten goed op elkaar aan, de body en mind sessie na de psilocybine sloot heel goed aan, en maakte veel emoties los. Ik ben blij dat ik de juiste keuze gemaakt heb. 

Hendrik

Echt een breakthrough! Ik voelde dat er echt iets mis was met mij, immers was ik de enige constante in al mijn ervaringen. Gelukkig hebben Sandra en Alwine mij niet laten escapen zodat ik mij veilig voelde om door het stof te gaan. Ik ben zo ontzettend dankbaar, dit was de beste investering in mijn leven. 

Sabine

Fantastisch programma! Waar een prachtige opbouw in zit; de volgorde van de sessies klopten. En met super gedreven coaches en het werken met paarden een ervaring is. 

Geert

De opgedane inzichten zijn waardevol, de aangereikte tools zijn pragmatisch en effectief.  
Psilocybine reis: game changer. Deze sessie heeft geholpen om de oorzaak bepaald gedrag overtuigingen te verwijderen middels heling op een diepere laag. Als gevolg van deze reis is het effect van de transformation coaching sessies versterkt.  

Dennis

Heb een echte breakthrough gehad. En tevens veel over mezelf geleerd. 

Anoniem

Ik heb zoveel meer rust in mezelf. Bij alles kan ik nu terugvallen op mijn eigen kracht, omdat ik stabieler sta. Mijn mening doet er ineens toe voor mezelf en ik weet dat ik heel veel heel goed kan, dat ik uniek ben. In relatie tot mensen om me heen ben ik een stuk effectiever in communiceren en ben ik vol van zelfvertrouwen. 

Anoniem

Krachtig, veel aandacht, en echt een hele fijne sfeer Bij iedere coach en expert die ik gezien heb tijdens de week voelde ik mij enorm welkom wat zorgde voor een omgeving waar het leren goed lukte. 

Anoniem - Eindexamen leerling

De diepgang, het ervaren van de theorieën, de persoonlijk aandacht en het echt doorvoelen maken het echt een onderscheidend en mega verdiepend programma. 

Anoniem - Board member familie bedrijven

Via mijn vrouw kwam ik bij Lighthorse omdat ik parkinson heb. Ik ben een gepensioneerde arts en vermoede dat er en dieper oorzaak lag onder mijn klachten. Door met een jeugdtrauma aan de slag te gaan kon ik weer beter lopen en werden de symptomen aanzienlijk minder.

Gepensioneerde arts

Het was een waanzinnige ervaring. Heel intens maar dat vond ik fijn omdat je dan niet kan afdwalen. Mega professionele begeleiding en alles top geregeld. Ik voelde mij super op mijn gemak en ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het is echt de start geweest van eennieuwe ik Heel veel dank voor de fijne begeleiding en alle tools die ik nu in mijn dagelijks leven kan gaan toepassen voor een nog beter leven 🙂 x  

Maarten

Ik kwam bij lichthorse met een label autisme en vond het moeilijk om sociale contacten aan te gaan en in groepen en in mijn studentenhuis te functioneren. Na enkele sessies ging dat veel beter en en zag ik direct effect.

Student

Met ons gaat het goed na het relatieprogramma. We praten veel meer, dus is er meer verbinding. Op alle vlakken.Jullie hebben fantastisch werk en daar plukken wij nu iedere dag de vruchten van. Heel erg bedankt. 

Het ziet ernaar uit dat er een heleboel is verbeterd en verdiept. Het was helend voor mijn wantrouwen. 

 

Anoniem

Een jaar na ons relatieprogramma kan ik melden, dat we weer helemaal samen zijn en wonen, sinds de zomer. Toch leuk voor de resultaten van het programma 

Anoniem

For me the combination of looking back at your old pains and script and planning for the future with clear goals and objectives really helps the lessons learnt land very well. I am still using these lessons everyday, Im aware more and more of the insights I have taken away from Lighthorse. I can recommend this to anyone who is serious about wanting to transform certain behaviours or patterns. Its not the easy way but it is the best way I have experienced 🙂 

James

Ik ben me bewuster van mijn kracht en sta daardoor zelfverzekerder in het leven. Ik ga terug naar mijn gevoel op momenten dat mijnoude verlamdeik om de hoek komt. Vanuit dat gevoel komt de kracht om ermee om te gaan. 

Floris

We kijken terug op bijzondere dagen. De veilige sfeer, de theorie, de opdrachten,… alles was goed, to the point en fijn. De moeilijke gesprekken konden hierdoor besproken worden en we hebben elkaar weer opnieuw gevonden, net als een gezamenlijk perspectief voor de toekomst.

Anoniem

We hebben al met andere relatiecoaches gewerkt, maar nooit deze diepte kunnen bereiken. Speciaal, om nooit te vergeten.

Anoniem

De coaches geven echt alles om het gewenste resultaat te bereiken.

Anoniem

Words fail to describe this relationship program

Anoniem

Ik was radeloos omdat het niet goed ging met mijn partner door mijn pornoverslaving. Ik heb na 30 jaar verslaving geleerd wat de reden hiervan is waardoor ik er vrij van ben gekomen

Anoniem

Ik kwam bij Lighthorse omdat het niet goed ging op school en mijn eindexamen, ik teveel op mijn telefoon zat en problemen had met mijn moeder. In het programma ontdekte ik dat ik veel angsten door wat ik heb meegemaakt en niemand vertrouw en daarom al veel psychologen gezien had. Na het programma ging het goed op school, ben ik geslaagd, gaat het beter thuis en ga ik nu een wereld reis maken!

Eindexamen leerling

Wij kwamen voor een gezinssessie omdat onze oudste dochter adhd en woedeaanvallen heeft en wij naast de medicatie verder wilden kijken hoe wij als ouders in het gezin hiermee beter om kunnen gaan. Deze sessie en het vervolg was zeer verhelderend en heeft veel duidelijk gemaakt over diepere patronen en wat er bij ons als ouders speelt en hoe wij een positieve invloed kunnen hebben op het geheel.

Anoniem

Ik vond het fijn dat de coach heel persoonlijk was en niet het volgens een boekje reageerde. Ik was vastgelopen omdat het op school niet goed ging, depressief was en blowde. Door de sessies weet ik dat ik een talent heb en ben ik de dingen gaan doen die ik echt leuk vind in plaats van wat mijn ouders willen. En nu gaat het goed en begrijpen mijn ouders mij ook.

Scholier

Onze dochter heeft moeite met sociale contacten en is wat angstig. Na de gezinssessie hebben we geleerd welke rol wij hierin spelen en hoe wij er voor haar kunnen zijn.

Anoniem

Ik kwam bij Lighthorse omdat ik depressief was, moeilijk me kon motiveren om te leren en slechte cijfers haalde, telefoon verslaafd was en stiekem dronk omdat ik niet kon slapen. Na een paar sessies ging het veel beter, kon mij concentreren, cijfers gingen omhoog en maakte nieuwe vrienden die beter bij me pasten. Zit nu veel beter in mijn vel.

Scholier

Persoonlijke ontwikkeling

Word vormgever van je leven en ervaar hoe je in een korte tijd gewenste resultaten bereikt. Ontdek de impact van onze Transformatie methodiek.

In de programma’s krijg je duidelijkheid over jouw purpose, transformeer je oude patronen en ontwikkel je vanuit een nieuw bewustzijn effectief gedrag waardoor je gewenste omstandigheden creëert en het verschil maakt.

Thema’s
Wij hebben ervaring met het formuleren van purpose, loopbaankeuzes, work life balans, burn-out, vitaliteit en gezondheid, omgaan met stress, het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het aangeven van je wensen en grenzen, het omgaan met emoties en conflicten of ingrijpende gebeurtenissen, rouw en verlies, angsten, relaties, seksuele uitdagingen en trauma’s.

Programma’s
Breakthrough Programma
Expand Programma
Beyond Programma

Vitaliteit en gezondheid

Voel je energiek en vitaal en verbeter je gezondheid. Wij benadrukken de onmiskenbare link tussen emotionele welzijn, stress en fysieke gezondheid.

Het moedigt ons aan om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken, wat leidt tot meer diepgaande en blijvende verbeteringen in onze gezondheid en ons welzijn.

Een holistische benadering die rekening houdt met body, mind en soul is de sleutel tot het verbeteren van energie, vitaliteit en gezondheid, omdat deze met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Wij gaan uit van het zelfhelende, regeneratieve vermogen van lichaam en geest.

Het transformeren van diepgewortelde, beperkende patronen en spanning heeft ingrijpende gevolgen voor onze gezondheid, energie en vitaliteit. Deze patronen kunnen fysieke gewoonten, mentale overtuigingen of emotionele trauma’s zijn. Door deze patronen te transformeren, verwijderen we blokkades, vergroten we ons welzijn, verbeteren we ons energieniveau, versterken we onze vitaliteit en verlichten we gezondheidsproblemen.

Thema’s
Wij hebben ervaring met mentale uitdagingen, work life balance, burn-out, futloosheid, slaapproblemen, PTSS, depressie, gewichtsproblemen, eetstoornissen en verslavingen en ondersteuning bij fysieke aandoeningen zoals Parkinson, hartaandoeningen, kwaadaardige tumoren en schildklieraandoeningen.
Wij adviseren altijd om bij lichamelijke klachten ook een arts te raadplegen.

Programma’s
Breakthrough Programma
Beyond Programma

Liefdesrelatie

Hoe geef je een ultieme relatie vorm en hoe behoud je deze op de lange termijn? Tijdens het Ultimate Relationship programma doorloop je de stappen van het relatie model van LIGHTHORSE.

Het programma bestaat uit theorie, gezamenlijke oefeningen en gesprekken, reflectie en individuele coaching voor beide partners.

Door niet alleen te praten maar vooral te doen en te ervaren en de cases, en door de verschillende programmaonderdelen, de handvatten en de persoonlijke begeleiding, weet je elkaar weer te vinden, voel je weer de klik, het begrip en respect en zijn onverwachte wendingen en doorbraken mogelijk. De relatie kan hierdoor echt naar een ander niveau getild worden.

Het intense, ervaringsprogramma versnelt je ontwikkeling aanzienlijk en is veel minder tijdrovend en frustrerend dan maanden of jaren traditionele coaching of therapie. De ervaring van anderen die je, jullie zijn voorgegaan leert dat zij grote veranderingen en gewenste resultaten hebben weten te bereiken en dat de impact van het programma uiteindelijk veel verder ging dan ze voor mogelijk hielden en dat met alleen losse coaching niet of nauwelijks te evenaren is.

Voor wie
Het programma wordt aangeboden aan stellen die in enkele dagen het verschil willen maken en tot andere omstandigheden en resultaten willen komen.

Thema’s
Wij hebben ervaring met koppels (heterero en same seks) die hun relatie willen verdiepen, verreiken of vernieuwen; die uit elkaar groeien of vastlopen en op zoek willen naar een volgende stap en een oplossing. We werken met stellen aan het verbeteren van de communicatie, het omgaan met irritaties, met bepaalde levenskeuzes van de partner, verlies van interesse, passie in elkaar, ontrouw, seksuele uitdagingen, trauma en rouw.

Naast het Deep Dive programma bieden we ook een ééndage programma aan voor stellen waar je dieper inzicht krijgt in hoe je er als partners voor staat en waar je over de basis principes van een gezonden en gepassioneerde relatie leert.

Voor personen die individueel willen leren over relaties bieden wij een paar keer per jaar open inschrijf dagen waarin je leert waarom je doet wat je doet en wat er nodig is om de relatie te hebben waar je naar verlangt.

Programma’s
Ultimate Relationship Deep Dive voor stellen – 3 dagen
Ultimate Relationship Light voor stellen – 1 dag van 9.00 – 21.30
Ultimate Relationship open inschrijving voor als je individueel wilt leren over relaties – 1 dag van 9.00 – 21.30

Gezinnen

Word een gezin dat met elkaar meer is dan de som der delen.
Krijg meer inzicht in de dynamiek in je gezin en creëer meer verbinding, vertrouwen, rust, openheid en plezier en leer elkaar beter te begrijpen.

Hoe reageer je op elkaar en welk effect heeft dat? Het gedrag en de houding van ouders hebben een grote invloed op de gezinsdynamiek en de relaties tussen de kinderen onderling. Het is essentieel dat ouders respect, empathie en effectieve communicatie voorleven.

De uitdagingen en de stress en de spanningen die ouders ervaren hebben een rechtstreekse invloed op de ontwikkeling van het kind. Deze kunnen het vermogen van het kind om gezonde gehechtheden aan te gaan verstoren en leiden tot gedragsproblemen en complicaties die direct en of later tot uiting komen.

Tijdens onze programma’s ervaar je de impact van het belang van veilige hechting en krijg je direct inzicht in de onderliggende patronen van de ouders en de kinderen en hoe je hier als ouder effectief mee om kunt gaan. Je laat je niet meer leiden door primaire reacties en ervaart dat je een keuze hebt, zodat je vanuit kracht en in verbinding de gewenste omstandigheden en resultaten kunt bereiken.

Onze programma’s zijn uniek omdat je duidelijke stappen doorloopt, theorie, tools en handvaten krijgt en je niet alleen praat over uitdagingen en hoe het anders kan, maar direct ervaart wat er in het moment gebeurt en daarmee aan de slag gaat. Je kunt het nieuw aangeleerde gedrag direct toepassen en het verschil maken.

Thema’s
Wij hebben ervaring met het begeleiden van (samengestelde) gezinnen, ouders en kinderen met vragen als hoe om te gaan met (hyper)actieve kinderen, emoties, spanningen of veel ruzies, hoe grenzen stellen, hoe om te gaan met gezag en straf. Verschil in opvoeden
Gezinnen met kinderen met hoog sensitiviteit, agressie, stoornissen, onzekerheden, bedplassen, slaapproblemen, angsten, AD(H)D, autisme en trauma.

Programma’s
Gezinsworkshop met Paarden
Ouderworkshop voor ouders open inschrijving

Jongeren

De huidige jeugd ervaart een breed scala aan uitdagingen en sommige van deze uitdagingen zijn verder versterkt door de impact van de COVID-19-pandemie. De beperkingen op sociaal contact, onderwijs op afstand en onzekerheid over de toekomst hebben bijgedragen aan gevoelens van isolatie, angst en stress.

Hieronder zijn enkele van de belangrijkste uitdagingen.

De jeugd wordt geconfronteerd met complexe sociale dynamieken, waaronder peer pressure, online interacties en de zoektocht naar een eigen identiteit. Sociale media kunnen een rol spelen bij het creëren van onrealistische verwachtingen en het vergelijken met anderen.

Depressie en angst zijn veelvoorkomende psychische gezondheidsproblemen onder jongeren en academische druk, sociale isolatie, en onzekerheid over de toekomst kunnen hieraan bijdragen.

Jongeren kunnen geconfronteerd worden met de verleiding van verschillende vormen van verslaving, waaronder alcohol, drugs en problematisch gebruik van sociale media. De toegang tot deze middelen en de druk om ermee om te gaan, kunnen de uitdagingen vergroten.

Het labelen van jongeren met bepaalde psychische gezondheidsdiagnoses kan een impact hebben op hun zelfbeeld en sociale interacties.

De druk op academisch succes kan overweldigend zijn. Jongeren ervaren soms intense concurrentie en prestatiedruk. Dit kan leiden tot stress en burn-out.

Het gebruik van digitale apparaten en sociale media heeft zijn voordelen, maar kan ook leiden tot problemen zoals verslaving, slaapstoornissen en een gevoel van voortdurende connectiviteit.

Jongeren kunnen te maken hebben met financiële druk, zowel direct als indirect beïnvloed door economische omstandigheden. Dit kan hun toegang tot onderwijs, kansen en algemeen welzijn beïnvloeden.

Het is belangrijk om te erkennen dat de uitdagingen waarmee de jeugd wordt geconfronteerd complex en onderling verbonden zijn. Een integrale aanpak is cruciaal om jongeren te helpen omgaan met deze uitdagingen en gezonde ontwikkeling te bevorderen.

Onze manier van werken sluit goed aan bij jongeren. Al in enkele sessies bereik je een duidelijke vooruitgang en worden gewenste omstandigheden en resultaten bereikt.

Informeer naar de mogelijkheden

Contactformulier

    Bericht