Header afbeelding
Header afbeelding logo

Team

Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's

Coherente en Effectieve Teams: De Sleutel tot Succes

In een wereld die steeds complexer en dynamischer wordt, zijn coherente en effectieve teams van essentieel belang voor het succes van organisaties.

Waarom Coherente en Effectieve Teams Nodig Zijn
Coherente en effectieve teams vormen het hart van een succesvolle organisatie. Ze zijn in staat complexe problemen op te lossen, innovatie te stimuleren en buitengewone resultaten te behalen. Door samen te werken en hun diverse talenten te bundelen, kunnen teams synergie creëren en doelen bereiken die individueel onmogelijk zouden zijn.

Uitdagingen voor Teams
Het vormen en onderhouden van coherente en effectieve teams is geen eenvoudige taak. Teams worden geconfronteerd met uitdagingen zoals communicatiebarrières, conflicten, gebrek aan vertrouwen, verschillende werkstijlen en culturele verschillen. Daarnaast kunnen veranderingen in de organisatie en de markt de dynamiek van een team beïnvloeden.

Wat er nodig is voor het ontwikkelen van top teams
Om coherente en effectieve teams te ontwikkelen, is het cruciaal om te investeren in teambuilding, leiderschapsontwikkeling en continue feedback. Dit omvat het identificeren en aanpakken van teamuitdagingen, het definiëren van duidelijke doelen en rollen, het optimaliseren van talent, het creëren van een omgeving van vertrouwen en respect, het bevorderen van open communicatie en verantwoording, en het bieden van ondersteuning en middelen die nodig zijn voor succes. Door te investeren in de ontwikkeling van top teams kunnen organisaties hun concurrentiepositie versterken en duurzaam succes realiseren.

Bij LIGHTHORSE helpen we je om een coherent en effectief team in flow te zijn door onze coaching, training, intensives en op maat gemaakte programma’s.

Neem contact op voor informatie over onze ruime aanbod van team- en leiderschapstrainingen. Enkele vind je hier op de website bij Diensten.

LIGHTHORSE is gespecialiseerd in het ontwikkelen van teams zoals directies, besturen, MT’s, start-ups en scale-ups.
Wij begeleiden nieuwe of gereorganiseerde teams, teams die meer uit zichzelf willen halen en next level willen gaan, teams met interne uitdagingen en teams die effectiever en beter willen of moeten presteren.
Ontdek hoe jij je team doelen snel en concreet kunt bereiken door Coaching, Trainingen, Intensives en Op maat gemaakte programma’s en trajecten.

Enkele voorbeelden
Teams in flow met paarden
Op maat gemaakt

Kies LIGHTHORSE
Track record: bewezen transformatiemethode, unieke programma’s, snelle en blijvende gedragsverandering en resultaten
Impact: systemische aanpak, vooraanstaande innovatieve concepten en theorieën, praktijk en ervaringsgericht, tools en methodieken die écht het verschil maken
Garantie: prestatie afspraken, wij weten wat wij kunnen waarmakenBook a call

Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's

Reviews van onze klanten

 

In de meerdaagse sessies heb ik door de variëteit in het programma van meditatie, opstellingen, ademhalingsoefeningen en de paarden een diep inzicht gekregen in mijn gevoelsleven en dat heeft mij veel meer in balans gebracht. Voorheen gebruikte ik voornamelijk mijn hoofd en nu is het meer een samenspel met mijn hart en onderbuik. Ook de individuele reizen met ‘de paddestoelen zijn verhelderend en baanbrekend waarbij ik mij altijd veilig en vertrouwd heb gevoeld. 

Directeur/Lid RVT - Publieke sector

Afgelopen jaar hebben we meerdere team-sessies met Lighthorse gedaan. Die sessies zijn instrumenteel geweest in de transformatie van ons team. Door de verschillende oefeningen (met en zonder paarden…) hebben we grote stappen gezet naar een “betrouwbare kudde”. Zo hebben we het vertrouwen in elkaar versterkt en en de basis gevormd voor ons Team 2.0.  

Directeur - Financiële sector

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn team. Het is een verademing om de praktische aspecten van reflectie met paarden te ervaren, in plaats van urenlang door boeken te moeten bladeren over natuurlijk leiderschap. 

Director Brand Communications Media & CSR

Oorspronkelijk gestart met een leiderschapstraining en vervolgens een grote organisatie transformatie, zagen we al snel ook grote voordelen voor medewerkers met mentale problemen of uitdagingen. Niet alleen omdat we de wachttijd voor onze medewerkers hiermee aanzienlijk kunnen verkorten ten opzichte van de reguliere geestelijke gezondheidszorg, maar vooral omdat we zeer grote voordelen en resultaten zien in de praktische aanpak van Lighthorse.

HR adviseur - Retail sector

Wij zien, en horen terug van onze medewerkers, dat zij relatief snel échte gedragsveranderingen weten te bereiken en te borgen. Hierdoor blijven zij, of komen snel terug, in het maatschappelijke ritme en kunnen constructief aan de slag met zichzelf en hun situatie. Dit komt niet alleen door de inzet van de paarden maar zeker ook door de zeer ervaren coaches en psychologen en experts. Absoluut een aanrader voor wie toe is een échte nieuwe start! 

HR adviseur - Retail sector

Ik heb zeer veel respect en waarderingen voor de inzet, toewijding en liefde die Sandra en Alwine gegeven hebben. Daarnaast is er een zeer indrukwekkende verzameling aan kennis en vaardigheden die aan bod komt. Het resultaat is het bewijs van hoe goed het voor mij was. Ik had bijna een 10 gegeven, maar ik heb geleerd dat een 10 niet altijd het mooiste hoeft te zijn ?

Managing Director - Financiële sector

Zeer intensief, waardevol, leerzaam en mooi, het overtrof mijn verwachtingen. De combinatie van theorie, praktijk (oefeningen) en ontspanning levert direct waardevolle gedragsverandering (inzichten) op. 

COO - Financiële sector

Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen sterke kanten en de ruimte om deze in te zetten in mijn organisatie. Ik zie op mijn eerste werkdag na het programma al direct resultaat. Ik heb er zeker meer uit gehaald dan ik had verwacht. Het is een serieus programma van formaat en een echte life changing experience. 

Strategisch Projectleider - Onderwijs sector

Zeer positief! Afwisselend programma, met theorie en verschillende vormen van verdieping en oefening, waaronder met paarden. Verrassende en veilige, positieve sessie met truffels, had twijfel om dit te doen, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Bovenal was het effectief: ik heb echt het gevoel dat we doorbraken hebben gerealiseerd. 

CFO - Publieke sector

Dit was voor mij niet zomaar coaching. Meer een laatste redding.  Als ik allemaal moet gaan beschrijven wat ik geleerd heb kan ik beter een boek gaan schrijven. Laten we ze zeggen dat ik een hele andere kijk op het leven heb gekregen. 

Verkoop medewerker - Retail sector

Een meer directe vorm van feedback kun je niet krijgen, omdat je direct het effect van je eigen denken, voelen, handelen terug ziet in de reactie daarop van de paarden. 

HR adviseur - Retail sector

Wist in het begin niet wat te verwachten. Was zelfs sceptisch. Echter dat verdween heel snel toen ik merkte wat het mij deed en bracht. Op momenten zwaar maar zeer verhelderend.  

Vestigings manager - Retail sector

For me the combination of looking back at your old pains and script and planning for the future with clear goals and objectives really helps the lessons learnt land very well. I am still using these lessons everyday, Im aware more and more of the insights I have taken away from Lighthorse. I can recommend this to anyone who is serious about wanting to transform certain behaviours or patterns. Its not the easy way but it is the best way I have experienced 🙂 

CEO - Publieke sector

Het Lighthorse programma heeft mij goed geholpen bij mijn vraagstukken. Het was voor mij een goede combinatie tussen gesprekken, opstellingen en werken met de paarden. 

Manager Continuous Improvement - Technische sector

De coaching die tot nu toe gehad, was een opeen en dan een uurtje, de intensiteit en aangesloten hij het programma maakten enorm het verschil.

Procurement and construction director

Contactformulier

    Bericht