Header afbeelding
Header afbeelding logo

Zakelijk

Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's
Logo's

In een wereld die razendsnel evolueert, is verandering omarmen de sleutel tot succes.
Leiders hebben nu meer dan ooit behoefte aan purpose, presence, veerkracht en moed om de weg te leiden naar succesvolle transformatie. Teams gedijen met afstemming, commitment en vertrouwen, terwijl organisaties op de lange termijn excelleren door te sturen op gezondheid, wendbaarheid en slagvaardigheid.

Maar liefst 70% van de veranderingsinitiatieven faalt, met als voornaamste reden het onvermogen om mensen daadwerkelijk die dingen te laten DOEN welke de organisatie voor ogen heeft.

Gedrag is de sleutel tot succes!

LIGHTHORSE biedt assessments, coaching, trainingen, intensives en op maat gemaakte programma’s. Onze bewezen Transformatie methodiek combineert praktische en wetenschappelijke benaderingen om prestaties meetbaar te maken en in korte tijd blijvende resultaten te behalen. Met meer dan 20 jaar ervaring, samenwerkingen met 30+ grote bedrijven, 100+ leidinggevenden en senior leiders, en meer dan 5000 individuen, staan wij klaar om jouw transformatie vandaag nog te begeleiden!

Ga aan de slag met jouw leiderschap, teamdynamiek, organisatiecultuur!

Transform to succeed and thrive!

Thema’s:
Leiderschap
Team
Organisatieverandering


Book a call

Reviews van onze klanten

 

Een 360 aanpak van verschillende technieken, methodes die heel bijzonder zijn en samen tot nieuwe inzichten en positieve verandering leiden.

Ondernemer

I have only good things to say about Sandra and her team at Lighthorse. Whilst you have to go deep, which is sometimes very hard and confronting, it is exactly what is needed. The different methods which are used during the courses are varied and means that you are able to look at all sides of the same issues, which helps to understand, give it space and move on. When the horses come into play you are confronted with an impressive energy which reflects you in ways that are hard to explain.  This means you can’t hide or kid yourself, you have to be true and honest….the horses know ?

Charlie MacGregor - Founder en CEO Social Hub

Ik kan Sandra en haar aanpak van harte aanbevelen voor wie echt een verandering bij zichzelf en daarmee de omgeving wil creëren.

Directeur/RTV - Publieke sector

Ik heb nu een veel beter begrip van hoe ik mijn persoonlijk leiderschap kan verbeteren en hoe ik mijn team kan inspireren om hetzelfde te doen.  Kortom, als je op zoek bent naar een training die je persoonlijke leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tilt, dan kan ik Lighthorse van harte aanbevelen. Het is een geweldige ervaring die je niet mag missen.

Directeur Brand Communications Media & CSR

Oorspronkelijk gestart met een leiderschapstraining en vervolgens een grote organisatie transformatie, zagen we al snel ook grote voordelen voor medewerkers met mentale problemen of uitdagingen. Niet alleen omdat we de wachttijd voor onze medewerkers hiermee aanzienlijk kunnen verkorten ten opzichte van de reguliere geestelijke gezondheidszorg, maar vooral omdat we zeer grote voordelen en resultaten zien in de praktische aanpak van Lighthorse.

HR adviseur - Retail sector

Wij zien, en horen terug van onze medewerkers, dat zij relatief snel échte gedragsveranderingen weten te bereiken en te borgen. Hierdoor blijven zij, of komen snel terug, in het maatschappelijke ritme en kunnen constructief aan de slag met zichzelf en hun situatie. Dit komt niet alleen door de inzet van de paarden maar zeker ook door de zeer ervaren coaches en psychologen en experts. Absoluut een aanrader voor wie toe is een échte nieuwe start!

HR adviseur - Retail sector

Ik heb het Breakthrough programma met LIGHTHORSE ervaren als een zeer indrukwekkend programma met een blijvende positieve impact op mijn leven. De grote toewijding van Sandra en haar team en de combinatie van therapieën en methoden maken het een krachtig geheel waar iedereen baat bij zal hebben. Het is hard werken en zal confronterend en ook emotioneel zijn, maar uiteindelijk is het een groot cadeau aan jezelf. 

Managing Director - Financiële sector

Ik heb een veel beter beeld gekregen bij waarom mijn batterij in de afgelopen jaren gaandeweg leeg raakte terwijl mijn emotionele emmer zich verder vulde. Ik heb in algemene zin weer innerlijke rust en vertrouwen, waarmee er een solide basis is voor het aangaan van avonturen en uitdagingen.

Managing Director - Financiële sector

Het was werkelijk een levensveranderende ervaring, geleid door het meest geweldige team (bedankt Sandra, Alwine en alle andere teamleden), resulterend in een aantal fantastische nieuwe ervaringen en inzichten. Het was een mix van confrontatie, emotionele vertering, lichaamsbeweging, totale ontspanning en meditatie. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om deel uit te maken van het programma en zal dit de rest van mijn leven onthouden.

CEO - IT sector

Het Breakthrough programma was prachtig, veelzijdig, intensief, op maat gemaakt en aangepast tijdens de rit, top. Veelzijdiger en dieper dan andere trainingen die ik heb gevolgd door de combinatie van opstellingen, coaching sessies, meditaties, paarden, schrijven etc en 5 dagen, waardoor er echt doorgepakt wordt.

Managing Director - Financiële sector

Prachtige, unieke ervaring, die ik nooit had willen missen en waarvan ik weet dat ik hem voor altijd zal herinneren en waarvan ik voor altijd de vruchten zal plukken. Ik zeg tegen mensen om me heen die me vragen hoe het was dat er ‘no escape’ was. Deze 6 dagen was er geen andere optie dan mijn angsten, onzekerheden en oude gewoontes aan te gaan en te veranderen. Dat is heel anders dan bij andere coaching, waar het kortstondig is en de impact dus ook snel vervliegt. psilocybine > heeft overduidelijk een shift in mijn denken aangebracht.

Head of People

De inzichten die je met dit programma krijgt aangereikt blijven niet aan de oppervlakte en gaan niet over “techniek” of vaardigheden maar laten werkelijk zien wat je doet en waar dat vandaan komt, vanuit dat inzicht kun je werkelijk aan je eigen ontwikkeling gaan werken. Dit heb ik nog niet eerder zo ervaren in een training dus ik ben zeer tevreden over het programma!  De combinatie van theorie en praktijk en in mijn geval vooral ook het lichaamswerk zijn hierbij doorslaggevend geweest.

Voorzitter Raad van Bestuur - Educatie sector

De persoonlijke begeleiding, de diversiteit van het programma, de omgeving en de journeys waren onvergetelijke en had in mijn ogen niet beter gekund.

Ondernemer - Vastgoed

Sandra does fascinating work with human’s and horses to elicit people’s leadership challenges and personal mastery.

Peter Senge - MIT

Het relatie programma was mind en heart blowing, echt magisch. Een echte art hoe jullie dit proces begeleiden. Onvoorstelbaar wat er in de drieënhalve dag is bereikt.

De coaching die ik tot nu toe gehad heb was ook een-op-een maar wel eens in de zoveel tijd een uurtje. de intensiteit en aaneengeslotenheid maakt een enorm verschil.

F.

Doordat we actief aan de gang gingen met mijn vragen en de paarden heb ik inzichten gekregen die ik met alleen praten niet gekregen had. De sessies met de paarden brachten mij meer in verbinding met mijn gevoel en maakten zichtbaar hoe ik situaties aanpak. Dit maakte vaak iets los in mijn onderbewustzijn waardoor ik na de sessies ook anders ging handelen.

Manager Continuous Improvement - Technologie sector

Ik dacht dat ik erg veel doelen had geformuleerd maar de thema’s blijken veel met elkaar te maken te hebben en we hebben echt aan alles gewerkt. Ik merkte pas achteraf hoe goed het programma in elkaar zit. Stap voor stap maar ook de kracht van herhaling. Ik ben met enorme energie uit de week gekomen en met veel inzichten.

Procurement and construction director

Leiderschap

Transformeer je leiderschap to succeed and thrive.
Deze tijd van veranderingen, complexiteit en onzekerheid vraagt om leiders die niet alleen resilient zijn, maar die vanuit vertrouwen, respect, moreel besef en maatschappelijke waarden anderen meenemen rondom een visie, bijdragen en het verschil maken.

Leiderschap leer je niet uit een boekje of in een trainingsruimte. Een natuurlijk leider word je. LIGHTHORSE heeft een unieke Transformatie methodiek ontwikkeld die je in staat stelt om beperkende patronen te transformeren en vanuit een nieuw bewustzijn effectief gedrag te ontwikkelen om zo gewenste resultaten en omstandigheden te bereiken. Het vereist een evenwicht tussen strategische en mensgerichte capaciteiten, het vermogen om door onzekere tijden te navigeren, sneller dan je concurrenten te veranderen, samenwerking en inclusie te versterken, veerkracht op te bouwen en sociale en ecologische gevolgen in acht te nemen.

Leiderschap is cruciaal binnen teams en de organisatie. Wij helpen leiders met hun persoonlijke transformatie en deze toe te passen, hun purpose te ontdekken en te floreren als leider en als mens. Goede leiders bouwen aan de gezondheid van de organisatie, verbeteren daardoor de resultaten en ondersteunen het succes van de organisatie. Ze begrijpen het belang van alignment, execution en renewal.

Wij bieden zowel Incompany programma’s en Open inschrijving programma’s.

Programma’s Open inschrijving
Leiderschap Workshop met Paarden
Breakthrough Programma
Leading with Impact
Resilient Leadership
Business Mastery

Enkele mogelijke aanvullende programma onderdelen:
Leading Self – Leading Others – Leading Business, Persoonlijk meesterschap, Vertrouwen, TMA Talent analyse en -ontwikkeling, Energie en Vitaliteit, Nature quest, Team alignment

Team

Transformeer je team to succeed and thrive.
LIGHTHORSE helpt teams bewustzijn en capaciteiten te ontwikkelen en te transformeren naar een afgestemd, gezond en goed presterend team.
Deze teams ontstaan niet toevallig. Wij bieden op maat gemaakte programma’s en Incompany programma’s voor onze klanten.

Of een team nu een nieuwe leider of een nieuwe strategie heeft, focus of energie mist, disfunctionele patronen heeft, of de resultaten onvoldoende zijn, wij ontwerpen programma’s die aan de behoeften voldoen.
Onze teamo-ntwikkelprogramma’s geven inzicht in de aanwezigheid en afwezigheid van talenten, dynamieken en onderliggende patronen. Wij ontwikkelen capaciteiten om purpose- en doelgerichte teams met vertrouwen te creëren waarin uiteenlopende talenten floreren en synergie en flow ontstaat.

Wij doen assessments, werken actie- en ervaringsgericht en met veel cases. Deze aanpak zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en versnelt de effectiviteit van het team.

Programma’s
Team Training met Paarden

Enkele mogelijke (aanvullende) programmaonderdelen:
Strategie ontwikkeling, Purpose, Verdiep het vertrouwen, Feedback geven, Werving en selectie, Talentmanagement, Competentie management, Stress management, Conflict hantering, Nature quest, Wadloop expeditie

Organisatieverandering

Transformeer je organisatie to succeed and thrive.
De meeste verander initiatieven mislukken omdat aspecten van menselijk en organisatorisch gedrag niet goed worden aangepakt.

Organisatietransformatie is het proces waarbij een organisatie fundamentele veranderingen doorvoert in haar systemen, processen, mensen en cultuur om zich aan te passen aan externe uitdagingen en kansen en om strategische doelstellingen te realiseren.

Wij werken met een model voor organisatiegezondheid van McKinsey dat bestaat uit 9 dimensies die een kijk op de organisatie geven. Deze 9 dimensies zijn essentieel voor een gezonde en duurzame organisatie en deze zijn onderverdeeld in alignment, execution en renewal.

Verandering komt niet vanzelf. Wij versnellen het veranderproces van een organisatie door de unieke Transformatie methodiek van LIGHTHORSE waardoor snel naar nieuw effectief gedrag komt.

In onze programma’s worden deelnemers meegenomen in het omarmen van de purpose, het zien van mogelijkheden, het begrijpen van de eigen rol en het ontwikkelen van vertrouwen. Daarnaast worden onderliggende patronen en mindsets getransformeerd en nieuwe capaciteiten ontwikkeld om gewenste resultaten te bereiken.

Een organisatieverandering wordt altijd op maat gemaakt.

Contactformulier

  Bericht

  Een selectie van onze zakelijk klanten

  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's
  Logo's